LASERMASKINEFABRIK

17 års produktionserfaring

2,6 milliarder!Knoppo Lasers salg fordobles i 2021

2021 er året for hurtig udvikling af Knoppo Laser!Virksomhedens salg fordobledes til 2,6 milliarder RMB (inklusive Jinan-fabrikken og Ukraine-kontoret).Virksomhedens hovedkvarter blev flyttet til den nye bygning i anden fase af Jinan, og anden fase af Jinan blev officielt sat i drift.Så startede Jinan fase III byggeriet og er nu afsluttet.Anden fase af Jinan blev officielt sat i drift, og byggeriet af den 20.000 kvadratmeter store produktionsbase i Wuhan er ved at gå i gang, og koncernens produktionskapacitet er blevet kraftigt øget.

om os

I år er et år, hvor markedspositionen for Knoppo laser er blevet væsentligt forbedret!Den installerede kapacitet af laserskæremaskine over 20KW og skrå laserskæremaskine har nået hundredvis af enheder og er blevet verdensledende på dette område.Sany Heavy Industry, Zoomlion osv. introducerede Knoppo laserudstyr i batcher, og blev deres foretrukne mærke til at erstatte plasmaskærings- og flammeskæringsudstyr.

I år er produktinnovationens storhedstid!Vi investerede mere end 5 % af salget i forskning og udvikling og etablerede mere end 30 nye produkter og nye processer.Udviklet kinesisk første 40KWfiber laser skæremaskine, det første Maglev laserskæreudstyr, det første storskala rillelaserrørskæringsudstyr, det første 40KW dobbelthovedet laserskæreudstyr osv. Disse produkter har i høj grad forbedret virksomhedens udviklingspotentiale.

https://www.cncmetalcutter.com/fiber-laser-cutting-machine/

I år er et år med hurtig vækst i det nye forretningssegment af KnoppoLaser!Der er sket store gennembrud inden for nye erhvervsproduktserier og salg som f.ekslasersvejsning, laserrørskæring og laserautomatiserede produktionslinjer, der viser et stærkt vækstpotentiale.

I år er året for reform af kundeservice!For at forbedre responshastigheden for kundeservice har vi fuldt ud implementeret tre-i-en-reformen af ​​regionale salgstræningstjenester.Regionens daglige lederstyringssystem er etableret, som systematisk bemyndiger den ansvarlige for regionen med beslutningskraft og koordineringskraft og reagerer på kundernes tekniske og servicemæssige behov på en mere rettidig måde.

I år er det første år med Knoppo Lasers fulde lancering af intelligent fremstilling og digital fabrikskonstruktion!I Jinan-hovedkvarterets base har vi fuldt ud startet konstruktionen og driften af ​​ERP-skysystem, fremstilling af MES-system, R&D PLM-system, service fjernbetjening og vedligeholdelse CRM-system osv. Disse tiltag vil bringe Knoppo Laser til et videnskabeligt og effektivt ledelsesspor og realisere et spring inden for intelligente produktionskapaciteter.

service 1

I 2022 vil vi overholde konceptet om at "blive en laserapplikationsekspert og skabe værdi for kunderne", overholde udviklingstanken om innovationsdrevet og service-first, og overvinde en række tekniske problemer med neck-stuck;omfattende implementering af intelligent fremstilling og fremstilling af høj kvalitet;Flyttet til at implementere tre-i-en-reformen for omfattende at forbedre kundeserviceoplevelsen.For at nå virksomhedens tredje trins mål og komme i spidsen for verdens avancerede laserproduktionsrækker, vil vi arbejde hårdt!


Indlægstid: 07-02-2022